Harm Lahde hield als enige de chrono onder de 23 seconden. Samen met Oak Grove's Americana (Aganix du Seigneur) bleef de Duitser zo voor op Anna-Julia Kontio met onder het zadel Cynthia Z (Calvados Z). Het paar bleef nipt voor op Stefan Eder met Farouche 3 (Andiamo Z).

Net buiten het podium strandde Jan Claeys voor eigen publiek op de vierde plaats.  Claeys stuurde zijn 9-jarige Contact vd Heffinck-nazaat, King-Boy  foutloos door de finish in 23,87 seconden. Jeroen De Winter volgde op de elfde plaats in de ranking. De Winter klasseerde zich met onder het zadel L'Innocence Van 't Meulenhof (Diamant de Semilly).

Jan Claeys  wint

Bij de zevenjarigen bleef Jan Claeys een Belgisch podium vooraf. Samen met zijn  Massimo Duti  111 (Action-Breaker) won Jan Claeys. Het duo won vorig jaar oa. op de Waregem Horse Week. Maxime Harmegnies volgde op de tweede plek met Cape Cod Du Landel terwijl Christophe Vanderhasselt het podium afwerkte met onder het zadel Mayla Da Vida (Quality  Time TN).  Vanderhasselt volgde zichzelf op met Angelika Hero Z.