Marc Bastiaens en Rose Sender (v. Wiensender) volgden op de tweede plaats. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en stopten de chrono na 66,48 seconden. Victor Kumps maakte het Belgisch podium compleet. In het zadel van de 6-jarige Ready van de Padenborre noteerde hij een foutloze ronde achter zijn naam en klokte hij af in 71,28 seconden. 

Julien Denayer (Konventina vt Ooievaarsnest Z) en Franck Vandereyken (Bacchus de Beauregard) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

In het 1m30 zorgde Gert Bloemen voor de beste Belgische prestatie. In het  zadel van Wiqui van Chapelbridge Z (v. Wilson) liet hij het hout onaangeroerd en finishte hij in 64,76 seconden, wat hem de tweede plaats opleverde. De overwinning was hier voor John Martin Kirrane en Astrid's Lad (v. Luidam Elite). Het duo sprong een foutloze ronde en finishte in 61,51 seconden. Catherine Gustin maakte het podium compleet. Zij reed Darling des Bruyeres (v. Diamant de Semilly) naar het brons door in 66,14 seconden een foutloze ronde te springen.

In het 1m20 tot slot verzekerde Guy Janssens een Belgische overwinning. Hij kon in het zadel van Joey (v. Caplan) een foutloze ronde achter zijn naam noteren en finishte in 63,54 seconden, een tijd waarmee hij de competitie ver achter zich liet. Tamarin Christie kwam het dichtst in de buurt. Zij reed Lilly d'Erlonfouet foutloos rond in 67,84 seconden. Ilona Calvo Ruisanchez maakte het podium compleet. Zij zadelde Jamiro Overnel Z (v. Jamar d'Ysenbeeck Z) om in 71,82 seconden een foutloze ronde te springen.

Jan Boyen (Eros della Favortia) en Charlotte Bettendorf (Giulia Hoy) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten