Woensdag, toch iets langer geslapen vandaag. Het was gisteren vrij laat en dus had ik deze morgen iets meer moeite om op te staan. De hartverwarmende wensen voor mijn verjaardag zinderen nog na en de chocoladekast is goed gevuld😊.

Blijkbaar zijn er veel mensen die mij heel goed kennen! We beginnen met de routine van de dag: paardjes eten geven en op de weide zetten. Ook even de andere volle merries nagekeken of er al zenders ingenaaid moeten worden, maar het blijft nog rustig. Urline zal nog even geduld oefenen moeten oefenen vooraleer er een speelkameraadje zal zijn.

Vandaag staan er enkele intakes op het programma in de provincie Antwerpen. Ook daar begint HippoHomes goed van de grond te komen zodat het echt noodzakelijk wordt om een geschikte kandidaat-makelaar te vinden. Enkele vacatures zijn de voorbije dagen binnen gekomen. De vereisten zijn natuurlijk niet alledaags. We zijn op zoek naar een commercieel talent, met kennis van vastgoed en liefde voor paarden. Dus misbruik ik deze blog even om een oproep daarvoor te lanceren en wie zich geroepen valt, kan mij nog steeds contacteren.

Ik bedenk in de auto, op weg naar mijn eerste afspraak, dat ik heel fier ben op mijn huidig team. Iedereen heeft heel snel zijn draai gevonden en we vormen ook een hecht team. Team “Orange”, zowel Realty als Equestrian, is ondertussen ook een begrip aan het worden en dat op een korte termijn. De intakes in de namiddag verlopen goed. Er zitten zeer leuke en mooie hippische panden bij die het hart van menig paardenliefhebber sneller zullen doen slaan. We gaan ons uiterste best doen om deze op de meest professionele manier aan de man te brengen zodat onze opdrachtgevers en de kopers tevreden zijn.

Op kantoor aangekomen bestudeer ik nog een waardebepaling van een heel exclusief pand dat ik vanavond in een videocall met de verkoper zal bespreken, gezien deze in het buitenland verblijft. Ook dient ook nog een lange lijst met mails en calls te worden afgewerkt. Het wordt laat…….