QUICK RESULT CSI2* 1,35m

1. Inès Van den Bosch - Ecoliene
2. Laura Mathy - Gantira
3. Alexandra Crown - Basic


De drie amazones aan de top vertrouwden elk op een KWPN-gefokt paard. Van den Bosch en Ecoliene bleven voor op Laura Mathy en de achtjarige Cassini Gold-dochter Gantira, die ook de Belgische driekleur verdedigden. Zij finishten als tweede in 58,26 seconden. Met een afstand van bijna vijf seconden volgde de Amerikaanse Alexandra Crown met Basic (Silverstone) op de derde plaats. 

Ook de vierde positie bleef binnen de Belgische landsgrenzen. Alain Colette en Nuance Bleue VDM Z (Nabab de Reve) wisten een seconde sneller te finishen dan Nederlander Ruben Romp met Elise, eveneens een dochter van Nabab de Reve. 

De zevende tot en met tiende plaats waren ook voor ons land. Deze prijsplaatsen gingen naar Thibaut Huyvaert, Wouter Devos, Axel Vandoorne en Camille Demolie. 

CSI* 1,20m

In deze proef bewezen de Amerikanen hun springkunsten. Caroline Ratigan won met Gallicia (Baltic VDL) in 28,1 seconden tijdens de tweede fase, Becky Gochman volgde met Rusty Girl (C Indoctro). Ella Bikoff en Basimodo (Quasimodo Z) grepen ook de derde plaats voor de VS. Sandra Buytaert snelde met Jeneration Pin (Kannan) naar een Belgische vierde plaats, de Britse Eleanor Hall McAteer en Unex Handyman (Heartbreaker) rondden de top vijf af. 

Klik hier voor alle resultaten.