Maar liefst 23 combinaties wisten een dubbel foutloze omloop neer te zetten. Karin Martinsen volgde met ruim één seconde verschil op de tweede plaats. In het zadel van Pb Portofino (B*ockmann's Lord Pezi) verwees de Zweedse, Thiago Ribas Da Costa met Honesty Ctv Z (Hoegie Van 't Bergske) naar de derde plaats.

Net buiten het podium strandde Bilal Zaryouh met Quincy Lady op de vierde plaats terwijl Ines van den Bosch de top vijf afwerkte op de rug van de NRPS-merrie, Vedette (Guidam's Willow).

Belgen scoren ook in de Youngster rubriek

Ook in de Youngster classes wisten de Belgische deelnemers uit te blinken. Bij de zesjarigen moest Jessica Geurts met Ferre du Cache Pot Z (For Pleasure) enkel Thiago Ribas da Costa met Gaia du Bodery (Kannan) voor zich dulden. De Nederlandse amazone, Liesje Vrolijk, vervolledigde het podium met onder het zadel de dochter van Vigo d'Arsouilles, Liesje Vive.

Net buiten de top drie sprong Talissa Witteboon met GEonor de Kalo (Reboza La Silla) naar de zesde plek. 

Bij de vijfjarigen bleek opnieuw Eros van Speybroeck de Belgische sterkhouder. Samen met Hope Of Horion Kdw Z (Horion de Libersart) sprong de Belg naar de vierde plek. Proefwinst kwam op naam van Nicol Vaerini met Carlos 852 (Cormitender).

alle uitslagen