Vandaag won de Spaanse Olivia Alvarez Garcia samen met Gazquine Tag (v. Mylord Carthago) in een tijd van 20,96 seconden. De tweede plaats was de voor de Spaanse Ibone Ibañez Aldecoa in het zadel van Bambino d'Assemont (v. Quintus LS la Silla) in een tijd van 22,44 seconden. Onze landgenote Ines de Vos behaalde de derde plaats samen met Cookie du Bassin (v. Lando) in een tijd van 22,81 seconden. 

Buiten het podium strandde Aniek Diks (Greenday) op een vierde plek en Daniel Mc Alinden (AHG Whiterock Doctor Cruise)

Op een gedeelde tiende plek eindigde Celine Couvreur (Dubai Une Prince).

Klik hier voor de resultaten

Verder werd vandaag ook de CSI 4* Big Tour 1.35m competitie. Sara Vingralkova won deze proef in het zadel van Damocles From Second Life Z (v. Diamant de Semilly) in een tijd van 53,29 seconden. Maria Louise Kingsrod werd tweede samen met Farrah W (v. Cantos) in een tijd van 57,08 seconden. De derde plaats was voor Kevin Gonzalez De Zarate Fernandez met Enji du Barquet (v. Qlassic Bois Margot) in een tijd van 57,75 seconden. 

Marc Bettinger (Quabil) greep net naast een podiumplaats. Hij werd vierde. Ook Iván Serrano Sáez (Just Blue RV) greep naast een podiumplaats. Hij werd vijfde. 

Onze landgenoot Anthony Philippaerts (Gydine) werd negende. 

Klik hier voor de resultaten

Ook in de CSI 4* Small Tour 1.30m competitie reden er Belgen mee. In die proef werd Marine Lenoble achtste met Mylady van 't Meulenhof

Klik hier voor de resultaten