In de 1.35m CSI3* rubriek hield Evan Coluccio de Belgische Karen Oris van de winst. De Amerikaanse sprong naar de eindzege met de 10-jarige Numeriek van T&L. Samen met de BWP-merrie uit de fokkerij van T&L bleef Coluccio ruim twee seconden voor op Karen Oris met haar eigen gefokte Mali d'Or.

De Nederlandse springruiter, Tom Schellekens vervolledigde de top drie in het zadel van King Pleasure B (For Pleasure). Net buiten het podium plaats Anthony Wellens zich op de vijfde plek met Patrick Van Hoorde's Zangersheide-merrie, Cuberlina II Z (Contact vd Heffinck).

Inaya Paelinck verzekert Belgische winst

In de 1.10m CSI1* rubriek zette Inaya Paelinck de Belgische zegereeks verder. Paelinck loodste haar 15-jarige Urfee des Luthiers naar de winst met bijna 12 (!) seconden voorsprong op Jasmijn Westerbeke en Qelana R Z (Quannan R). Samen met haar eigen gefokte zoon van VDL Cardento, Carlo DC Stables Z werkte Stephanie De Corte de top drie af.

Net buiten het podium volgden Anna-Laura Verelst met Honfleur d'Houtveld (Elvis ter Putte) voor Hippique.Immo-ruiter Kjell Peeters met Oxanna d'Impde (Andiamo).