Matthias Vancouillie kwam met Ideefix van de Vancoohoeve (v. Glock's London) het dichtst in de buurt. Het duo kon de nul behouden en klokte af in 30,67 seconden. Sofie van Bunder en Ensemble vd Molenberg Z (v. Edjaz van't Merelsnest) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 33,81 seocnden. 

Pieter Bouche (Comme On Rr Z) en Celien Meert (Caheelah de Beaufour) gingen met de vierde en de vijfde plaats aan de haal.

In het 1m10 ging de overwinning naar Jonah Beco en Rigolado van Hof Ter Boone (v. Vleut). Het duo kon een foutloze ronde achter hun naam noteren in 30,69 seconden. Shauni Heleyn en Juna van't Clavotterhof (v. Watch Me van't Zorgvliet) namen de tweede plaats mee naar huis. Het duo noteerde een foutloze ronde in 31,36 seconden. Zoe Devriendt mocht op de derde podiumtrede plaatsnemen. Zij rekende op Et Voila van de Ringhoeve (v. Elvis Ter Putte) om in 32,51 seconden een foutloze ronde te springen. 

Nathan van Vynckt (Mayla Da Vida) en Lotte Blommaerts (Pipa de Yeselo) werden vierde en vijfde.

In het 1m00 was Laura Metelmann de beste. Zij rekende op Ferne van de Rispen (v. Toulon) om in 20,85 seconden een foutloze tweede fase te springen. Gilles Van Daele en Quick van de Achterhoek (v. Dieu Merci van T&L) volgden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 21,37 seconden. Audrey Devloo-Delva en Echo (v. Lord Chin) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 22,72 seconden. 

Lotte Blommaerts (O'Neil de Yeselo) en Annette de Vos (Vergine Oliva) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats mee naar huis.

In het 90cm bestond de top drie uit Laura Metemann (Ferne van de Rispen), Evelien de Clercq (Dame du Culot) en Pytha Noël (King of Pop). 

Op donderdag werd het 1m20 gewonnen door Lore Decock. In het zadel van de BWP-merrie O D'Amour (v. Jesse James J&B) kon ze een foutloze ronde springen in 26,45 seconden. Ellen De Swert en Cantchelaro (v. Chagall van de Burggrave) volgden op de tweede plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en klokten af in 26,59 seconden. Mirthe Laureys nam met Nayla C (v. Bisquet Balou vd Mispelaere) de derde plaats voor haar rekening. 

De top vijf werd vervolledigd door Lise van den Brande (Koblenz CI) en Kjell Peeters (Oxenta d'Arsouilles).

In het 1m10 ging de overwinning naar Elisha de Vos en Parodie van T&L (v. Lavallino Ter Klomp). Het duo liet alle balken in de lepels en klokte af in 24,75 seconden. Shauni Heleyn en Juna van' Clavotterhof (v. Watch Me van't Zorgvliet) namen de tweede plaats mee naar huis. Voor hen was er eveneens een nulronde in 25,48 seconden. Lore Decock nam dit keer de derde plaats voor haar rekening. Ze zadelde Chakille d'Amour Z (v. Cliton I) om in 26,65 seconden een foutloze ronde te springen. 

Ada Franchois (Picobello van de Vlasboemhoeve) en Elise Verschueren (Anouk van Dreamhorses Z) werden vierde en vijfde.

In het 1m00 ging Noah de Haes met de overwinning aan de haal. In het zadel van Now Or Never kon ze een foutloze ronde springen in 28,92 seconden. Dit was ruim voldoende om deze twee fasen rubriek op haar naam te schrijven. Olivier Delens en Naturelle van de Lentakker (v. Bamako de Muze) volgden op de tweede plaats. Deze combinatie liet alle balken in de lepels en klokte af in 30,58 seconden. Noah de Haes nam niet enkel de eerste maar ook de derde plaats voor haar rekening. Dit keer zadelde ze Chrllo BMV Z (v. Chaiton FZ) om in 31,56 seconden foutloos naar de finish te rijden. 

Dina van Malderen (Mimosa de la Vie Z) en Megan Perquy (Appach Z) vervolledigden de top vijf.

In het 90cm mochten Sacha Doms (Sancordia), Saran Vander Cruyssen (Rockebilly Ten Doorn) en Juna de Bontridder (Ginger van't Hemeldonk) op het podium plaatsnemen. 

Klik hier voor alle resultaten