Greta Lepratti mocht zich dankzij de sterke prestatie van Mercy van 't Ruytershof (Arko III, fokker: Bert Van den Branden) knap tweede opstellen in de 1.45m hoofdrubriek. Proefwinst was er voor Giacomo Casadei en Ballantine Di Villagana (Quidam de Revel). In de top vijf plaatste ook Martin Arnott zich met de Belgisch gefokte, Zambo Z (Zürich, fokker: Vreys Horses).

In de 1.35m proef tintte de eindzege Belgisch. Sofia Rinaldi sprong in deze rubriek naar de winst met Bunoit Moeskops' voormalige Hilton de Mereyt (Flamenco de Semilly, fokker: Rudi van Looveren).

Belgische Jonge Paarden scoren

Ook de bij de jonge paarden floreerde de Belgicshe fokkerij in Ornago. Bij de zesjarigen hield Ine Theuwissen haar gefokte, Rockabye Van het Distelhof (Cicero Z van Paemel) de Belgische eer hoog. Samen met Marco Calderaro sprong de BWP'er naar de derde plek. Davide Kainich en Ramona Vd Begijnakker (Kannan, fokker: Fokkerij De Begijnakker) volgden op de vierde plaats voor Gregorio Spinelli en Axel Verlooy's gefokte, Esperado EH Z (Emerald).

Bij de vijfjarigen bleek Krismar Stables' gefokte Sentido KMS (Menko vd Wellington) de sterkhouder op de vijfde plaats.

De fokkerij van de Tiji liet België opvallen bij de zevenjarigen. American Pie De Tiji Z (Aktion Pur Z) bracht Nicole Cereseto een vierde plaats in deze rubriek.