Jan Vermeiren volgde op de tweede plaats. Hij rekende op Rickit-k van't Kattenheye (v. Cornet Obolensky) om in 30,14 seconden foutloos rond te springen. Deze combinatie was de beste over het hele seizoen en mag zich dus de kampioen bij de 6-jarigen noemen. Frederik Dekens en Chastain Ms (v. Casall Ask) vervolledigden de top drie. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 30,41 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Boy Peels en Geoffrey Geerts. Peels rekende op de Kannan-zoon Kiss and Jump TAG om in 30,88 seconden foutloos naar de finish te springen. Geoffrey Geerts deed het op zijn beurt foutloos in het zadel van Despacito HW Z (v. Dominator 2000).

De tweede plaats in het eindklassement gaat naar Chastain MS, gereden door Frederik Dekens. Het duo strandde op evenveel punten als Vermeiren en Rock-It maar de uitslag van vandaag was doorslaggevend. Zilver dus voor Dekens en zijn Casall Ask afstammeling. Replay van't Paradijs (v. Bamako de Muze) sprong met Astrid Rooms naar een derde plaats in het eindklassement.

Klik hier voor de resultaten