Met deze tijd deed hij net iets beter dan zijn landgenoot Richard Breul die Fee du Val Guerard (v. Windows vh Costersveld) naar de tweede plaats reed. Ook deze combinatie kon een foutloze ronde springen en finishte in 36,38 seconden. Emanuele Gaudiano, die eerder vandaag al de Grand Prix op zijn naam schreef, moest nu vrede nemen met de derde plaats. Hij reed Jaja (v. VDL Zirocco Blue) foutloos doorheen het parcours en stopte de chrono na 36,63 seconden. 

Voor Christopher Burton (Qatar B) en Rik Hemeryck (Caristello Jpz) was er een vierde en een vijfde plaats. Ze sprongen foutloze rondes in respectievelijk 37,42 en 38,51 seconden.

Katja Haep eindigde net buiten de top vijf op de zesde plaats. Zij rekende op de 12-jarige Chanita (v. Caretino 2) om in 38,53 seconden foutloos rond te springen. Wilm Vermeir kon zich tot slot ook in de top tien klasseren. Hij reed Dirina OHZ (v. Dicasi OH) naar de achtste plaats door in 39,15 seconden een foutloze ronde te springen.

Klik hier voor de resultaten

In de laatste rubriek van de dag, 1m20 liet Elona de Clercq opnieuw van zich horen. Ze reed Cardello vd Kattevennen Z (v. Cardento) naar de derde plaats door in 41,13 seconden een foutloze ronde te springen. Coline de Coninck en Johnny B Goode vh Harteveld (v. Mr. Blue) namen de vijfde plaats mee naar huis. Zij sprongen een mooie nulronde in 42,24 seconden.

Klik hier voor de resultaten