De Amerikaan bleef ruim één seconde voor op Guy Janssens met zijn eigen KWPN-ruin. Op het podium volgde Jennifer Hochstadter met de SF-ruin, Enjoy d'Eole (Oh d'Eole). Net buiten het podium sprong Guy Janssens nogmaals in de prijzen. De Belgische springruiter loodste zijn zevenjarige zoon van Eldorado vd Zeshoek, Klaas B foutloos naar de vijfde plaats.

Melanie Gelin gaat Belgisch podium vooraf bij vijf-en zesjarigen

Nadat ze eerder al de openingsrubriek won, sprong Melanie Gelin nu ook naar de winst in de finale voor vijf-en zesjarige springpaarden. Samen met Martin Fuchs' zesjarige zoon van Elvis ter Putte, Elvis Uno Vhr Z  bleef de Belgische ongeveer een seconde voor op Thierry Goffinet.

De Waalse springruiter volgde op het podium met de sBs-ruin, Karrmmelito du Rezidal (Elvis Ter Putte). Gelin plaatste zich eveneens op de derde trede van het podium, dit in het zadel van King Of Panama Hero Z (Kassander Van't Roosakker).

Net buiten het podium volgde Lennert Korsten met Charlotte 123 Z (Casallo Z) voor Guy Janssens met Energy Van 't Breezerhof Z (Emerald).

Alle uitslagen