Bruno Martins Costa eindigde op de tweede plaats. Hij kon in het zadel van Cornadina (v. Cornado II) een foutloze ronde springen in 66,38 seconden. 

Manuel Chechic (Baril Giquadana Semilly) en Frederick Troschke (Can Win) vervolledigden de top vijf op de vierde en vijfde plaats. 

Guy Beyers was de beste Belg. Hij rekende op Mithras de Regor (v. Elvis Ter Putte) om in 68,48 seconden een foutloze ronde te springen. Katja Haep en Chupalina 2 (v. Clarimo) eindigden op de achtste plaats. Ook voor hen was er een foutloze ronde in 68,55 seconden. 

Chloe Vranken (Emir de Vy) en Charlotten van Duppen (Dreamcatcher Z) konden zich ook klasseren. 

CSI2* 1m35

In het 1m35 was Jerome Schmidt de beste Belg. Hij kon in het zadel van Etoille een foutloze ronde springen in 31,14 seconden. Martin Dinesen Neergaard en Swedisch Dynamite (v. Sampres) eindigden op de tweede plaats. Zij noteerden een nulronde achter hun naam in 33,32 seconden. Marinus Den Doelder en Levi Hc Z (v. Level Z) vervolledigden de top drie. Zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 33,53 seconden. 

Sofie Slattery (Valentine du Bois Pinchet) en Roe Rose Lindegren Roed (Tuscia del Poggiosecco) eindigden op plaatsen vier en vijf.

CSI1* Grand Prix kwalificatie

In de kwalificatie van de CSI1* Grand Prix was Pascale Haep de beste Belgische. Zij kon in het zadel van Irandole du Flot (v. Vivaldi du Seigneur) een foutloze ronde springen in 67,31 seconden. Dat leverde haar de tweede plaats op. Vanessa Nathalie Potrafke en Bon Voyage 33 (v. Balous Bellini) namen de overwinning mee naar huis. Zij noteerden een nulronde achter hun naam en klokten af in 66,43 seconden. Constantin Lauff en Elena 167 (v. Larimar 7) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 69,50 seconden. 

Sacha Beghuin (Eclup van Beek II Z) eindigde op de vijfde plaats. Hij noteerde een foutloze ronde achter zijn naam in 73,01 seconden. Voor Inge Schepers (Kalinka vd Zwartbleshoeve) was er een elfde plek.

CSI1* 1m10

In het 1m10 tot slot verzekerde Candice Victoor een Belgische overwinning. Zij reed Roxana de l'Etape (v. Apache d'Adriers) foutloos rond in 66,78 seconden. Eau Joinneau kon zich klasseren op de achtste (Evita de Lacour van Lietbeka) en de negende (Boss de Villa d'Este) plaats.


Klik hier voor alle resultaten