Gerrit Nieberg volgde met Chactus (v. Chacco-Blue) naar de tweede plaats. Het duo liet het hout onaangeroerd en finishte in 38,34 seconden. Jérôme Guery en Tango zorgden voor de beste Belgische prestatie. Zij sprongen een foutloze ronde in 38,34 seconden. Dat leverde hen de derde plaats op. 

William Funnell (Billy Alpen) en Kevin Jochems (Carte Blanche) vervolledigden de top vijf. 

5-jarigen 

Bij de 5-jarige paarden reed Gaj Riossa en Hopscotch (v. Harley VDL) namen de derde plaats mee naar huis. Ze sprongen een foutloze ronde in 26,88 seconden. Natalia Czernik en Fiston de Bo Z (v. Flipper D'Elle) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 27,33 seconden. Jose Antonio Garcia Diana en Claddag Hesa vervolledigden de top drie. 

Mariano Martinez Bastida (Sherlock) en Gaj Riossa (Love de Vie) namen de vierde en de vijfde plaats mee naar huis. 

In deze rubriek konden Evelyne Van Vreckom (Lola VHS) en Manuel Thiry (Gilly Express DKS) zich ook klasseren. 

Medium Tour 1m45

In het 1m45 van de Medium Tour reed Gerrit Nieberg naar de overwinning. Hij reed Baynounah FBH (v. Numero Uno) foutloos rond in 54,70 seconden. Hij bleef hiermee Alvaro Gonzalez De Zarate voor die met Aragon la Garette Z (v. Air Jordan) op de tweede plaats eindigde. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte 55,75 seconden. Axel van Colen en Be Mine D'Authuit (v. Quaprice Bois Margot) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 56,82 seconden. 

Jake Hunter (Jarcobond van den Oude Eik) en Jérôme Guery (Eldorado WP Z) namen de vierde en de vijfde plaats mee naar huis. 

Aiko Paridaen (Hilfiger van't Amaldonk Z) kon zich klasseren op de zeventiende plaats. 

Klik hier voor alle resultaten