Nicola Philippaerts en Klaartje Z (v. Kannan) namen de tweede plaats mee naar huis. Ook voor hen was er een foutloze ronde in 27,47 seconden. Victor Mariano Luminatti en Air Jumper B Z (v. Air Jordan Alpha Z) eindigden op de derde plaats. Zij noteerden een nulronde achter hun naam en finishten in 27,52 seconden. 

Matthew Sampson (Amarado) en Scott Brash (Hello Vittoria) vervolledigden de top vijf. 

Voor Anthony Philippaerts (Orchidee van Dorperheide) en Ludo Philippaerts Dhalida Diamant vd Krekebeke Z (Diamant de Semilly) was er ook een klassering.

Klik hier voor de resultaten

In de Grand Prix kwalificatie van de CSI2* competitie zorgde Louise Losfeld voor de beste Belgische prestatie. Zij reed Iowa van het Polderhof (v. Kashmir van Schuttershof) doorheen de barrage in 50,37 seconden maar tikte hierbij één balk uit de lepels. 

De overwinning ging naar Felix Hassmann. Hij reed Sig Captain America (v. Captain Fire) foutloos rond in 41,81 seconden. 

Charlotte Bettendorf en Dispo Cece (v. Tornesch 1042) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 42,08 seconden. Matthew Sampson en Harley D (v. Spartacus) namen de derde plaats voor hun rekening. Voor hen was er een foutloze ronde in 42,10 seconden. 

Stefanie Carroll (High Point VDL) en Kara Chad (Cristo Beech) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten