Richard Vogel volgde op de tweede plaats. Ook hij kon een foutloze ronde springen en klokte met Morton van't Merelsnest (v. Nabab de Reve) af in 62,13 seconden. Gudrun Patteet was de beste Belgische op de tweede plaats. Zij reed de 9-jarige BWP merrie Sea Coast Monalisa van't Paradijs (v. Bamako de Muze) foutloos rond in 66,64 seconden.

Annabel Joost (Stakkato Rouge) en Emma Stoker (Kontador Vdm) vervolledigden de top vijf.

Jérôme Guery kon zich met Quel Homme de Hus (v. Quidam de Revel) klasseren op de zevende plaats. Dit na een foutloze ronde in 67,76 seconden. 

Klik hier voor de resultaten

Medium Tour 1m30

Het 1m30 van de Medium Tour werd in twee klassementen verdeeld. In de eerste groep reed Ignace Philips de Vuyst naar de overwinning. Hij reed Modest vd Vroente (v. Jokinal de Bornival) foutloos naar de finish in 60,60 seconden. Tom Tarver-Priebe eindigde op de tweede plaats. Hij reed Ngahiwi Para foutloos naar de finish in 64,42 seconden. Hij bleef hiermee een andere Belg, Jordy van Massenhove voor die met Nelke van het Zonnehof (v. Cayenne van de Heffinck) op de derde plaats eindigde. Van Massenhove kon de nul behouden en finishte in 66,40 seconden. 

Dominique Hendrickx (Uppercut Libellule) en Kendra Claricia Brinkop (Nector vd Bisschop) vervolledigden de top vijf. 

Medium Tour 1m45

In het 1m45 van de Medium Tour reed Richard Vogel naar de overwinning. Hij reed Alentejo (v. Nartago) foutloos doorheen het parcours waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd en klokte af in 59,13 seconden. Luca Maria Moneta en Etoile vd Wijnhoeve Z waren goed voor de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en finishten in 59,95 seconden. Johan-Sebastian Gulliksen en Exit of Ice Z (v. Emilion) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 61,73 seconden. 

Jake Hunter (Jarcobond van den Oude Eik) en Emma Augier de Moussac (Homey) volgden op plaatsen vier en vijf. 

Dominque Hendrickx kon zich hier klasseren op de twaalfde plaats. Hij rekende op Castor vh Molenhof Z (v. Catoki) om in 66,01 seconden een foutloze ronde te springen. 

Medium Tour 1m40

In het 1m40 van de Medium Tour reed Matthew Sampson naar de overwinning. Ook hier werd er rechtstreeks tegen de klok gesprongen. Hij kon de nul behouden in het zadel van Curraghgraigue Obos Flight (v. Obos Quality) en finishte in 57,06 seconden. Kendra Claricia Brinkop was met Number One (v. Presley Boy) goed voor de tweede plaats. Deze combinatie liet de nul op het scorebord en finishte in 57,52 seconden. Jane Richard Philips en Victorio des Grez (v. Nabab de Reve) namen de bronzen medaille mee naar huis na een foutloze ronde in 58,16 seconden. 

Alexander Zetterman (Gelatina) en Jesus Torres Garcia (Grupo Prom Hacienda) volgden op plaatsen vier en vijf. 

Belgische klasseringen kwamen van Ignace Philips de Vuyst (Cortez van't Klein Asdonk Z) en Aiko Paridaen (Libelle de Muze). 

Klik hier voor alle resultaten