Wathelet kwam voor de Paris Panthers aan de start. In deze tweede ronde waren het echter teamgenoten Harrie Smolders met Monaco N.O.P. (Cassini II) en Ben Maher met Faltic HB (Baltic VDL) die de Paris Panthers naar de tweede plaats brachten. Michael Pender (HHS Calais, v. Cavalier Royale) en Daniel Deusser met Scuderia 1918 Tobago Z (Tangelo vd Zuuthoeve) reden in deze laatste Global Champions League naar de winst.

Individueel schreef Philipp Weishaupt de Grand Prix kwalificatie op naam. In het zadel van de 12-jarige Coby (Contagio) bleef de Duitse springruiter nipt voor op Shane Breen de 14-jarige BWP-ruin, Z7 Ipswich (Carembar de Muze). Het podium werd afgewerkt door André Thieme en DSP Chakaria (Chap).

Net buiten het podium strandde Gregory Wathelet met zijn zoon van Calvados Z, Nevados S foutloos op de zesde plek. 

Berlin Eagles passeren in laatste etappe Stockholm Hearts en winnen de finale League

Voor aanvang van deze etappe was het Stockholm Hearts die aan de leiding ging in het klassement, dit met maar één punt verschil op de Berlin Eagles. Vandaag werden de kaarten geschud en won Berlin Eagles met een totaal van 289 punten de competitie van 2022. Stockholm Hearts zakte naar de tweede plaats voor Prague Lions en Shanghai Swans. Die eerste vier plaatsen zijn belangrijk daar deze teams zich direct plaatsen voor de halve finale en dus niet eerst de kwartfinale hoeven te rijden.

Het winnende team kreeg 1.600.000 op de rekening gestort en de tweede plaats was goed voor precies 1.000.000 rond. Paris Panthers, het team waarin Harrie Smolders rijdt, werd vijfde en kreeg 400.000 om te verdelen.

Volledige uitslag