Het succesvol duo nam deel aan de Wereldbekerfinale in Omaha waar ze vijfde werden en in Parijs waar ze een zesde plaats behaalden. Bovendien maakten ze ook tweemaal deel uit van het Nederlandse team op het EK in Gothenburg (2017) en op de WEG in Tryon (2018) waar ze op beide kampioenschappen een vijfde plaats behaalden. 

De laatste internationale wedstrijd waar ze te zien waren was in mei vorig jaar in Grote-Brogel. Daarnaast kwamen ze ook uit in de nationale subtop wedstrijden. Daar wonnen ze de Grand Prix in Nieuw- en Sint Joosland. 

"Bedankt lieve Cennin voor de fantastische tijd die we samen hebben gehad! De wereldbekerfinale’s Omaha en Parijs, Wereldkampioenschap Tryon, Europees kampioenschap Gotenburg, Saab top10 Stockholm en het concours in Mallorca waren de meest fantastische concoursen  van ons samen! Soms zijn beslissingen nemen moeilijk maar wetende dat jij met een jeugdamazone op een niveau lager mag lopen in het warme Australië maakt een hoop goed", aldus Madeleine Witte-Vrees. 

Bron: Facebook Madeleine Witte-Vrees