In het 1m10 reed Noah Tondeur naar de overwinning. In dit twee-fasen-parcours was hij de snelste in het zadel van Mac de Lille. Het duo deed het foutloos rond 36,41 seconden. Caroline van Rossum en Qualinka (v. Kantje's Fahran) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij slaagden er eveneens in om een foutloze ronde achter hun naam te noteren en klokten af in 36,74 seconden. Seppe Wouters en Mojito van't Oordeel namen de derde plaats voor hun rekening. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en stopten de chrono na 37,91 seconden. 

Voor Jef Peeters (Qatar Optimus) en Lotte Vanstraelen (Erica) was er een vierde en een vijfde plaats.

In de 1m00 rubriek reed Tesse Geboers naar de overwinning. Zij rekende op Tommy om in 33,15 seconden een foutloze ronde te springen. Caroline van Rossum en Kalando E vh Juxschot (v. Eternity) van de N Ranch) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij slaagden er eveneens in om foutloos rond te springen en stopten de chrono na 33,62 seconden. Van Rossum nam met Qualinka (v. Kantje's Fahran) ook nog de derde plaats mee naar huis.

Lars Verschueren (Orchid's Manique) en Anneline Monsieur (Joly's Eagle) vervolledigden de top vijf.

In het 90 cm was Aure De Schrijver de snelste. Zij rekende op Orchid's Bolero (v. Priory Pickle) om in 34,02 seconden een foutloze ronde te springen. Lars Verschueren en Orchid's Manique (v. Kanshebber) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij noteerden een foutloze ronde in 34,92 seconden. Paulien Van Loon en Coba vervolledigden de top drie. Zij sprongen een knappe nulronde in een tijd van 36,06 seconden. 

Julie Strauven (Cara DJ) en Joeline Faut (Kantje's Carter) vervolledigden de top vijf.

In het 80 cm bestond de top drie uit Elise Delarue (Bambi), Janne Geens (Ideal van de Vondelhoeve) en Margot Hulsmans (Pino).

Klik hier voor alle resultaten