Skip to content

Copyright

Gouden Laars: Vic De Plecker wint hoofdrubriek pony's

In Sint-Truiden stond er vandaag een wedstrijd van de Gouden Laars op het programma. De winst in het 1m20 van de pony's ging naar Vic De Plecker. Hij reed een foutloze ronde in het zadel van Swarovski (v. Atlantic) en klokte af in 37,05 seconden.

Hij was hiermee de enige die de dubbel nul kon behouden. De snelste tijd kwam van Seppe Wouters. Hij reed Kandide van Seven Oaks (v. Atlantic) naar de finish in 31,42 seconden maar tikte daarbij één balk uit de lepels. De Plecker eindigde ook nog op de derde plaats met Orchid's Anuncia (v. Kanshebber).

Voor Amber Jacobs was er een vierde plaats.

1m10

In het 1m10 ging de overwinning naar Clémentine Lux. Zij sprong een foutloze tweede fase met Bounty en finishte in 30,70 seconden. Jinthe Van Streethem en Bugatti eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 31,01 seconden. Seppe Wouters eindigde op de derde (Talente van Prinseveld) en voerde (Kandide Van Seven Oaks) plaats. Vic De Plecker en Swarovski vervolledigden de top vijf.

1m00

Chloé Hoste won op haar buurt de 1m00 rubriek. Zij reed Enjoy foutloos naar de finish in 28,93 seconden. Kaat Lefever en Orchid's Kalijn (v. Kanshebber) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 30,03 seconden. Marie Delen en Nobel van de Goorhoeve (v. Principal Dream vd Delthoeve) vervolledigden de top drie.