Femke De Graaf volgde op de tweede plaats; Zij kon in het zadel van Oilily van't Hellewater (v. Emerald van't Ruytershof) een foutloze ronde springen in 39,68 seconden. Paris Vandousselaere maakte de top drie compleet. Haar Qing of Diamonds VDB (v. Elvis Ter Putte) kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 41,09 seconden. 

Louis Lambrecht nam niet enkel de overwinning maar ook de vierde plaats mee naar huis. Dit keer zadelde hij Catwalk Vas Y Picobello Z (v. Vagabond de la Pomme) om in 42,93 seconden een foutloze ronde te springen. Ruben Van Dyck en Quista vd Rollebeek (v. Vigo d'Arsouilles) vervolledigden de top vijf.

In het 1m30 was Xander van Es de snelste. Zijn Cantchelaro (v. Chagall van de Burggrave) kon een foutloze ronde achter zijn naam noteren en finishte in 27,32 seconden. Demi Hombroeckx en Merea van de Elshoeve (v. Deauville de la Vie) eindigden op de tweede plaats. Deze combinatie kon de nul behouden en klokte af in 28,70 seconden. Kyle Cuypers en Mystic Lady van't Buxushof (v. Toulon) namen de derde plaats mee naar huis na een nulronde in 29,59 seconden. 

Nicolas Lambrecht (Just Energie) en Sofia Walravens (Babbelou Du Bois Pinchet) werden vierde en vijfde.

In het 1m20 mocht Roos Notelé zich de winnares noemen. Zij reed in het zadel van Cuba Libre van't Rebelshof Z (v. Corydon van T&L) alle concurrentie naar huis door in 27,47 seconden een foutloze ronde te springen. Xander van Es was hier goed voor de tweede plaats. Dit keer zadelde hij Noor C (v. Bisquet Balou vd Mispelaere) om in 27,86 seconden een foutloze ronde te springen. Cuypers had vandaag blijkbaar een patent op de derde plaats want ook hier mocht hij met Mystic Lady van't Buxushof (v. Toulon) de bronzen medaille in ontvangst nemen. 

Kato Wijndaele (Lookalike van't Eigenlo) en Noor Agneesens (Novastar de Royal Horse) vervolledigden de top vijf.

In het 1m10 was het opnieuw Xander Van Es die naar de overwinning reed. Met Melora van het Kritrahof (v. Triomphe de Riverland) onder het zadel, liet hij het hout onaangeroerd en klokte hij af in 25,12 seconden. Kato Wijndaele en Herbie namen de tweede plaats mee naar huis. Het duo kon de nul op het scorebord houden en finishte in 25,68 seconden. Yne Saeys en Amaretto De Landetta Z (v. Action Breaker) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 25,89 seconden. 

De vierde en vijfde plaats waren respectievelijk voor Marie Reygaerts (Gazelle Z) en Kjell Peeters (Nina D'Impde) weggelegd.

In het 1m00 waren Karsten van Es (Cargo Z), Marianne Aerts (Zara Du Sud Z) en Lore Sips (Nelleke van de Renthoeve) de laureaten. 

Klik hier voor alle resultaten