Dit deed Vanderhasselt met Angelika Hero Z (Aganix du Seigneur Z). Het duo liet in 33,75 seconden zijn concurrenten achter zich. Gilles Dunon en Donna Casalla de Poteau waren met 34,71 seconden goed voor het zilver, terwijl Wouter Devos en Kira Van t Nachtegalehof (Fidjy Of Colors) met 35,00 seconden derde werden. 

Tenslotte waren het Pieter Kenis en Lolita de Laubry (Flamenco) die samen met Pascale Lombard en Spartacus (Calvaro) de top vijf vervolledigen. 

In het 1.30m waren Nicolas Rombouts en zijn Fuptric Van Beek (Diarado) goed voor de overwinning. Met 63,26 seconden waren ze net geen twee seconden sneller dan Toon Raeymaekers en Lady van de Noordheuvel (Quality Time TN), die de tweede plaats voor hun rekening namen. Nico Baerts en Casillias Z (Crowntano Z) werden met 65,47 seconden derde. 

De vierde plaats was weggelegd voor een Italiaan. Luca Merisio en Ratia Del Castegno (Lusso Del Castegno) gingen zo Ugo Berritella en Nopik V/d Munte (Rock n Roll Semilly) voor die op een vijfde plaats eindigden. 

Wat het 1.20m betreft was het Lennerd Jochems die met Noortje - S (Dakar VDL) in een tijd van 25,84 seconden naar de overwinning sprong. Nico Baerts was met Mad Max Van De Zavel (I'm Special De Muze) en 26,13 seconden goed voor een tweede plaats. Het podium werd vervolledigd door Lisa Ceunen die met Cabriz van het Ringboomhof Z (Calvados) foutloos wist te blijven in 26,81 seconden. 

Eline Vandenbogaard en Acapulco werden vierde, Tristan Guisson en Quidorada vh Legita Hof Z (Quidam de revel) vijfde. 

Klik hier voor de resultaten.