Pieter Kenis werd de beste Belg op de tweede plaats. Hij rekende op Cold Play (v. Corporal VDL) om in 32,43 seconden een foutloze ronde achter zijn naam te noteren. Hicham Chani maakte de top drie compleet. Hij reed Aristo Ask (v. Arezzo VDL) foutloos naar de finish in 32,52 seconden, voldoende voor het brons.

Bert Panneels (Nicodemus van het Blondveld) en Christophe Deraedt (Litchi de la Liniere) werden vierde en vijfde.

Het 1m10 was de eerste rubriek van de dag en daarin werd er rechtstreeks tegen de klok gesprongen. Arnika van Assche kroonde zich tot winnares. Zij reed Qi Gong vd Koekoek (v. Mosito van het Hellehof) naar de overwinning door in 65,98 seconden een foutloze ronde te springen. Ze bleef hiermee Siegfried De Coster voor die Arizona van't Leeuwerikenhof (v. Aimar van het Polderhof) naar de tweede plaats reed. Het duo liet alle balken in de lepels en klokte af in 69,88 seconden. Margot Devisscher en Joline van het Exelmanshof (v. Thunder vd Zuuthoeve) vervolledigde de top drie na een foutloze ronde in 70,29 seconden. 

Voor Marielle Pauwels (O Mally Mousse) en Joao Simoes Duarte (Rivello d'Hamwyck) vervolledigden de top vijf. 

In het 1m20 was Niki Geenens de te kloppen vrouw. Ze nam immers niet enkel de gouden maar ook de zilveren medaille mee naar huis. Voor de eerste plaats zadelde ze Gazelle van de Vaelenberg (v. Toulon), voor de tweede plaats haalde ze Helios vd Spelonckhoeve (v. Dulf vd Bisschop) van stal. Ze sprong foutloze rondes in respectievelijk 28,87 en 28,93 seconden. Laurent Nuyens maakte de top drie compleet. Hij kon in het zadel van Check Out (v. Tangelo vd Zuuthoeve) een foutloze ronde springen in 29,70 seconden.

Lars Demeersman (Helene D'Hyrencourt) en Sarah Verhamme (Kyra V) eindigden op plaatsen vier en vijf.

In het 1m30 reed Bert Panneels naar de overwinning. Hij liet in het zadel van Nicodemus van het Blondveld (v. Vagabond de la Pomme) alle concurrentie achter zich door in 59,98 seconden een foutloze ronde te springen. Ludo Philippaerts kwam met Quido vh Dingenshof (v. Marius Claudius) het dichtst in de buurt. Zij lieten eveneens het hout onaangeroerd en klokten af in 61,84 seconden. Philippaerts mocht ook op de derde podiumtrede plaatsnemen. Dit keer zadelde hij Qnokke de Muze (v. Mosito vh Hellehof) om in 62,05 seconden foutloos rond te springen. 

Bart Clarys (Corona HF Z) en Antoine Goffin (Icarus van't Hof van Eversem Z) eindigden vierde en vijfde.

Klik hier voor alle resultaten