Vrijdag

Op vrijdag reed Niels Fockaert naar de overwinning in het 1m20. Hij rekende op Izzy VDW Z (v. I'm Special de Muze) om in 34,99 seconden een foutloze ronde te springen. Bart Damen was met Full Moon Ter Linden Z (v. Forever Darco ter Linden) goed voor de tweede plaats. Het duo slaagde erin om de nul te behouden en klokte af in 35,55 seconden. Wilke Willems en Skip (v. Varnac vd Wolfsakker) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 37,87 seconden. 

Matthias Hens eindigde op de vierde (Origi ter Putte) en vijfde (Kinnan du Soho Vp Z) plaats.

In het 1m30 reed Thibeau Spits naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Javanna van de Torredreef (v. Wandor vd Mispelaere) een foutloze ronde springen in 31,91 seconden. Hij was hiermee sneller dan Thierry Goffinet en Elvira (v. Toulon) die de tweede plaats voor hun rekening namen. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 32,78 seconden. Jorien Livens en Newbee W (v. Toulon) waren goed voor de derde plaats.

Patrik Spits (Virocondo Z) en Eliah Pieters (Dictator From Second Life Z) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Zaterdag

Op zaterdag was Mieke Ceuterick de snelste in het 1m20. Zij rekende op de 11-jarige Va-Vite dochter Kalifa om in 28,52 seconden een foutloze ronde te springen; Lucien de Wachter en G Star Z (v. Cidane) eindigden op twee. Deze combinatie liet het hout onaangeroerd en klokte af in 29,87 seconden. Eliane de Beule en Girlybet R (v. Querlybet Hero) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 30,02 seconden. 

Voor Lucien De Wachter (Only Special van Dobby-Home) en Joana Bosch (Frando) waren er respectievelijk de vierde en de vijfde plaats.

In het 1m30 moest Spits Laura Stotzem voorlaten. De amazone sprong een foutloze ronde in het zadel van Miss Blue S Z (v. Mr Blue) en finishte in 63,32 seconden. Thibeau Spits volgde met Javanna vd Torredreef (v. Wandor vd Mispelaere) op de tweede plaats na een foutloze ronde in 63,38 seconden. Nicolas Rombouts en Fuptric Van Beek (v. Diarado) eindigden op de derde plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 64,02 seconden. 

Marthe Heudens (Kriskras) en Laura Stotzem (UM Diabo) vervolledigden de top vijf.

Zondag

Op zondag tot slot was de winst in het 1m25 voor Tibo Hendrickx. Hij reed Armani des Maraichers (v. Kashmir van Schuttershof) foutloos rond in 62,77 seconden. Melissa Zerbini sprong naar het zilver. Haar Floriana Adonisz (v. Waldes) liet het hout onaangeroerd en kwam na 64,94 seconden over de finish; Wesley Carmans en Olivia (v. Vigo d'Arsouilles) vervolledigden de top drie. Zij sprongen een foutloze ronde in 66,19 seconden.

Niels Fockaert (Izzy VDW Z) en Michiel Meskens (Novelle van de Plataan) volgden op plaatsen vier en vijf.

In het 1m35 was er opnieuw een thuisoverwinning voor Thibeau Spits. Dit keer reed hij Javanna van de Torredreef (v. Wandor vd Mispelaere) foutloos rond in 33,35 seconden. Steve Auwers volgde op twee. Hij rekende op Extreme M (v. Vaillant) om in 34,40 seconden een foutloze ronde te springen. Niki Geenens en Mc Gyver van't Ruytershof (v. Nabab de Reve) vervolledigden de top drie. Zij sprongen foutloos rond in 34,55 seconden. 

Maverick Van Lent (Gieke de Cour au Bois) en Bert Panneels (Ogina vd Bisschop) eindigden vierde en vijfde.

Klik hier voor de resultaten