Vrijdag

In het 1m20 op vrijdag was Danny van Es de snelste. Hij kon in het zadel van Zico V een foutloze ronde springen in 27,16 seconden. Hiermee bleef hij Marie Bricourt voor die met Un Prince de Gre op de tweede plaats eindigde. Deze combinatie kon de nul behouden en klokte af in 28,60 seconden. Gert-Jan Hubrechts en Coco van de Helle (v. Cesano II) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 29,25 seconden.

Eline Vandebohaard en Acapulco namen de vierde plaats mee naar huis na een nulrit in 29,30 seconden. Danny van Es en Melore van het Kritrahof (v. Triomphe de Riverland) vervolledigden de top vijf.

Danny van Es schreef naast het 1m20 ook het 1m30 op zijn naam. Dit keer rekende hij op Hamilton (v. Contact vd Heffinck) om in 26,22 seconden een foutloze ronde te springen. Voor Emma Stoker en Q Seven (v. Quad I) was er een tweede plaats. Zij konden de nul behouden in 27,66 seconden. Gauthier Mercenier en Hobbit du Houmier (v. Jensen van't Meulenhof) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 27,70 seconden. 

Patrick Jonkmans (Kamiel van het Langwater) en Gauthier Mercenier (Uni Stop) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Zaterdag

Op zaterdag reed Kyle Cuypers naar de overwinning in het 1m20. Hij kon in het zadel van Mystic Lady van't Buxushof (v. Toulon) een foutloze ronde springen in 28,61 seconden. Sander Geenen en Alaska Z (v. Asca Z) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 30,69 seconden. Jorne Schroyen en Asta vh Langveld Z (v. Asca Z) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 30,72 seconden. 

Danny van Es (Melora van het Kritrahof) en Dorien Theybers (Caruso Z) vervolledigden de top vijf.

In het 1m30 was Laura Stotzem de beste. Zij kon in het zadel van UM Diabo (v. Faldo) een foutloze ronde springen in 54,71 seconden. Hiermee bleef ze ruim Danny van Es voor die met Hamilton (v. Contact vd Heffinck) op de tweede plaats eindigde. Ook zij lieten allen balken in de lepels en klokten af in 56,88 seconden. Ines van den Bosch en GoGo (v. A Lee Spring Flower) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 57,91 seconden. 

Joy Demuynck (Joy's Dreamgirl Leeuwerikenhof) en Kim Colaers (C Amelusina R20) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten