De tweede plaats was voor Nicolas Dehertoghe. Hij kon in het zadel van Excellium van't Palmenhof (v. Kashmir van Schuttershof) eveneens een foutloze ronde achter zijn naam noteren. Het duo stopte de chrono na 65,09 seconden. Thibault Philippaerts en Gift des Lunes (v. Cornet Obolensky) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 66,33 seconden. 

De vierde plaats ging naar de Nederlander Jelmer Hoekstra. Hij rekende op Verdison (v. Verdi) om in 66,36 seconden een foutloze ronde te springen. Leonardo Acosta Camargos (Pippa Fine van T&L) vervolledigde de top vijf. 

In het 1m30 was Guy Janssens de snelste. In het zadel van Joey (v. Caplan) noteerde hij een foutloze ronde in 60,02 seconden. Hij was zo net geen seconde sneller dan Joy DeMuynck die met Urbin Manciais (v. Kashmir van't Schuttershof) op de tweede plaats eindigde. Deze combinatie kon de nul behouden en finishte in 61,01 seconden. Mathilde Perot en Quicky van de Helle (v. Quick Fire) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 61,43 seconden. 

Tom Moris (Greenvally's Lady C Z) en Shari de Laet (O D'Amouor) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

In het 1m20 tot slot was Evert van Mele de beste. Ook in deze rubriek werd er rechtstreeks tegen de klok gesprongen. Hij rekende op Labrusca de Muze (v. Elvis ter Putte) om in 64,03 seconden foutloos rond te springen. Valentine Auguin en Enjolu de Malotithe (v. Numero Uno) werden tweede. Deze Franse combinatie kon de nul behouden en finishte in 64,98 seconden. Jeroen Van de Vijver en Coloris Z van't Lindenhof v. Chellano Alpha Z) maakten het podium compleet. Voor hen was er een foutloze ronde in 65,12 seconden. 

Anne Cuyt (Noukie van de Start Z) en Janne Caals (Leffe vd Zandloper) werden vierde en vijfde.

Klik hier voor alle resultaten