Zaterdag

In het 1m30 reed Wesley Carmans naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Morgana van de Brouwershoeve een foutloze ronde springen in 62,23 seconden. Bertrand Genin en Jelly Belly van het Eikenhof (v. Chopin vh Moleneind x Querlybet Hero, f. Guery) eindigden op de tweede plaats. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 63,11 seconden. Seppe Wouters en Elvira (v. Toulon x Tangelo vd Zuuthoeve) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 64,45 seconden. 

Maxime Harmgenies (Otto vd Achterhoek) en Wesley Carmans (Olivia) vervolledigden de top vijf

In het 1m20 was de overwinning voor Nette Clerckx. Zij rekende op Cataluna Vdh Z (v. Perhaps vh Molenvondel) om in 60,33 seconden een foutloze ronde te springen/ Laura Saelens en A Quibelle RR namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 61,48 seconden. Seppe Wouters reed ook hier naar de derde plek. Opnieuw rekende hij op Elvira (v. Toulon) om in 64,31 seconden een foutloze ronde te rijden.

Benny Naessens (Darjeeling du Leou) en Lynn Bloemer (Magic van't Hulgenrode Z)

Vrijdag

Op vrijdag was Estee Bomere het beste in het 1m30. Zij reed History van't Ameldonk Z (v. Horion de Libersart) foutloos rond in 26,80 seconden. Sam Polleunis volgde op de tweede plaats. Voor hem en Nina P (v. Thunder vd Zuuthoeve) was er een foutloze ronde in 27,71 seconden. Charline Vandergeeten en U Quito de Baussy Z (v. Ulove des Charmes) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 27,72 seconden. 

Gilles Murigneux (Boss de Bonnieres) en Luca Merisio (Ratia del Castegno) vervolledigden de  top vijf.

In het 1m20 tot slot reed Estelle Gerard naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Jedam (v. Nonstop) een foutloze ronde springen in 24,39 seconden. LMieve Tuerlinckx en Calmerotti de Leest (v. Pavarotti vd Helle) volgden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 24,56 seconden. Estee Bomere sprong naar de derde (Helios van't Hemelszoet) en de vierde (History van't Ameldonk Z) plaats.

Virginie Thonon en Zirkana Adelheid Z (v. Zander Z) vervolledigden de top vijf op de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten