Yves Vanderhasselt reed met Kigali Van Het Lambroeck (v. Diamant de Semilly) rond foutloos in een tijd van 57.39 seconden. Net iets trager was Geoffrey Geert met onder het zadel Icredible Van't Laar (v. Clinton), deze twee gingen over de eindmeet in 57.75 seconden. OP de derde plaats eindigde Odile Gierecht op de rug van A-Myra Z (v. Arko III) in 58.14 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Ines Van Den Bosch met Ecoliene (v. Warrant) in 59.10 seconden en Terry Van Dingenen met Knightrider E (v. Fidjy Of Colors) in 61.14 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten. 

Van Der Plaetsen kwam in de ring met Ultra Blue J (v. Mister Blue) en ging over de finish in 59.03 seconden. Johan Goen stopte de klok in 60.03 seconden met Cevina 'H' (v. Feridoon) goed voor een tweede plaats. Gevolgd door Steven Van Meersche op de rug van Goika van de Paardehoeven (v. Cicero) in 61.28 seconden. 

Rik Van Lent reed Call Me Menama (v. Open up Semilly) rond in 61.57 seconden. Silke Janssens kwam op de vijfde plaats terecht met Joice van Essene (v. Chacco Blue) in 61.10 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten.