In het 1m20 op vrijdag reed hij Noor C (v. Bisquet Balou) foutloos naar de finish in 23,94 seconden. Hij was hiermee snelle dan Jan Mertens en Il Bandito van de Dreef (v. Balou du Rouet) die op de tweede plaats eindigde. Danny van Es nam ook de derde plaats mee naar huis. Dit keer reed hij Zico V (v. Pavoni) foutloos rond in 24,73 seconden. Maxim Godecharle (Figaro d'Orange Z) deelde de derde plaats met Van Es. 

Guewen Cassegrain (Figaro d'Orange Z) vervolledigde de top vijf. 

1m30 vrijdag

Er was één overwinning die Van Es niet mee naar huis kon nemen en dat was het 1m30 op vrijdag. Raf Kooremans reed hier Cavalor Chai Chai (v. Westering Star) foutloos rond in 22,98 seconden. Danny van Es en Hamilton (v. Contact vd Heffinck) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 23,21 seconden. Thierry Goffinet vervolledigde de top drie. Hij reed Contache Blue (v. Conthargos) foutloos naar de finish in 23,73 seconden. 

Thierry Goffinet (Mojito) en Bas Moerings (Heureuse) eindigden op plaatsen vier en vijf.

1m15 zaterdag 

In het 1m15 op zaterdag reed van Es opnieuw naar de overwinning. Hij rekende opnieuw op Zico V (v. Pavoni) om in 22,82 seconden een foutloze ronde te springen. Niki Geenens en Gazelle van de Vaelenberg (v. Toulon) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen en finishten in 22,82 seconden. Danny van Es en Go For It Ninohorse (v. Cartier vd Heffinck) namen de derde plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 23,44 secnoden. 

Stephanie Storms (Eir van de Tombeele) en Laurent Nuyens (Vendetta Z) vervolledigden de top vijf.

1m25 zaterdag

Ook in het 1m25 reed Danny van Es naar de overwinning. Ook hier rekende hij op Zico V. Van Es liet alle balken in de lepels en finishte in 21,21 seconden. Danny van Es nam ook het zilver mee naar huis. Hamilton (v. Contact vd Heffinck) het hout onaangeroerd en finishte in 21,98 seconden. Niki Geenens en Gazelle vd Vaelenberg (v. Toulon) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 22,42 seconden. 

Niki Geenens (Helios vd Spelonckhoeve) en Danny van Es (Noor C) vervolledigden de top vijf. 

Klik hier voor alle resultaten