Brecht Goossens volgde als snelste vierpunter op de tweede plaats. Hij zadelde Noukie Z (v. Nabab de Reve) om in 45,54 seconden naar de finish te rijden. Michael Vreys maakte met Lucky Son van't Welthof (v. Verdi) de top drie compleet. Zij tikten ook één balk uit de lepels en klokten af in 45,67 seconden. 

Karen Oris (Navaja van de Padenborre) en Jan Claeys (Judy van de Beekhoek) vervolledigden de top vijf.

In het 1m35 reed Michael Wattiez naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Jolie De Papignies (v. Ducati van Schuttershof) een foutloze ronde achter zijn naam noteren. Hij klokte af in 29,81 seconden en was hiermee de enige die de chrono onder 30 seconden kon stoppen. Hicham Chani nam zowel de tweede als de derde plaats mee naar huis. Voor de tweede plaats rekende hij op Aristo Ask (v. Arezzo VDL), voor de tweede plaats haalde hij C Mon Z (v. Comment vh Lindehof) van stal. 

Koen Geerits volgde met Kasal (v. Zambesi) op de tweede plaats. Deze combinatie slaagde er eveneens in om de nul te behouden en klokte af in 33,49 seconden. Frank Deckers en Justin E (v. Namelus) vervolledigden de top vijf na een foutloze ronde in 34,66 seconden.

In het 1m25 was Michael Vreys de beste. Vreys was de snelste in deze twee-fasen-rubriek in het zadel van Extra Z (v. Eagle Eye). Het duo kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 29,08 seconden. Kyle Cuypers volgde met Quadro van't Buxushof (v. Elvis Ter Putte) op de tweede plaats. Voor hen was er een foutloze tweede fase in 29,55 seconden. Eric Lombard maakte de top drie compleet. Hij reed Or La Loi (v. Thunder vd Zuuthoeve) foutloos rond in 30,33 seconden.

Ivo Gijbels (Idalgo D'Arsouilles) en Michael Vreys (Chica Bomb van Plockroy Z) werden vierde en vijfde.

In het 1m15 tot slot reed Merithe Luyten naar het goud. Zij kon in het zadel van Jeunesse d'Atlantique Royale (v. Darco) foutloos rondspringen in 25,69 seconden. William Dries en Joba De La Viree Au Vent (v. Ligies Goldstar) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een nulronde in 26,03 seconden achter hun naam. Frederic Marien maakte de top drie compleet. Emir Z (v. Elias van de Vinkhoeve Z) sprong foutloos onder het zadel van Marien en finishte in 26,20 seconden.

Jeroen Verschueren (Nabucco Jk) en Ivo Gijbels (Caleostro 2) werden vierde en vijfde.

Klik hier voor alle resultaten