De overwinning ging op de valreep naar Giulia Martinengo Marquet. De Italiaanse amazone slaagde erin om de tijd van Rodrigo Giesteira Almeida, die tot dan toe aan de leiding had gestaan, nog scherper te stellen. Zij reed Scuderia 1918 Calle Deluxe (v. Cesano) foutloos naar de finish en klokte af in 38,18 seconden. Rodrigo Giesteira Almeida moest daardoor vrede nemen met de tweede plaats. Hij rekende op Quirados Z (v. Quidam de Revel) om in 40,35 seconden foutloos naar de finish te rijden. Adir Dias De Abreu kwam ook aardig in de buurt van de tijd van zijn landgenoot met zijn 10-jarige hengst Dartanion (v. Diabu L). Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 40,73 seconden. Dit leverde hem de derde plaats op. 

Constantin Cojocariu volgde op de vierde plaats. Hij kon in het zadel van Huracan RC (v. Cortez) ook een foutloze ronde achter zijn naam noteren en stopte de chrono na 38,86 seconden. De top vijf werd vervolledigd door Massimo Grossato en Cash du Pratel (v. L'Arc de Triomphe). Zij noteerden een erg snelle ronde (38,09 seconden) maar een springfout gooide roet in het eten.

Gilles Thomas eindigde net buiten de prijzen op de veertiende plaats. Hij kreeg met Puskas de Kalvarie (v. Sea Coast Don't Touch Tiji Her) één springfout in het basisparcours.

Klik hier voor de resultaten

In de afsluitende 1m40 konden Thomas de Wit en Gilles Thomas nog een plekje in de top vijf veroveren. Er werd rechtstreeks tegen de klok gesprongen en Thomas de Wit reed Ecuador Dw Z (v. El Torreo de Muze) foutloos rond in 63,62 seconden. Dat leverde hem de vierde plek op. Gilles Thomas sprong op zijn beurt een foutloze ronde in het zadel van Kivolette van Beek (v. Cidane) in 64,21 seconden, meteen voldoende voor de vijfde plaats. 

De overwinning ging in deze rubriek naar Michael Jung. Hij reed met Edo Sandra (v. Eldorado vd Zeshoek) alle concurrentie naar huis door in 61,52 seconden een foutloze ronde te springen. Dylan Levallois (Brasilia de l'Abbaye) en Emilio Bicocchi (Headhunter) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor de resultaten