QUICK RESULT CSI2* 1,35m

1. Juri Sokolovski - Jarta
2. Gilles Thomas - Futricia Van Beek
3. Guido Franchi - Dardino


Gilles Thomas stuurde de negenjarige Fuptricia Van Beek (Diarado) naar een prachtige tweede plaats in 30,82 seconden. Enkel de Est Sokolovski en Jarta (Heartbeat) waren sneller; zij kruisten de finishlijn in 29,52 seconden. Italiaan Guido Franchi en Dardino (Quinten van 't Merelsnest) konden de derde plaats veroveren in 30,88 seconden. 

Albert Zoer zorgde voor een Nederlandse vierde plaats. In het zadel van Freedom, een zoon van Larino, was hij een kwart seconde sneller dan de Finse Elena Hietanen met Chacana L (Chacco-Blue). 

Lena Leonard pakte met Gloria vh Kluizebos (Contact vd Heffinck) de achtste plaats na een dubbel foutloze ronde. Mike Van Olst werd twaalfde met E-Action B (Action-Breaker).

CSI2* 1,20m

Hier kon Frédéric Vernaet met Magic Boy vd Oostdijkhoeve (Tonixe) achtste worden en was zo beste Belg. De eerste plaats was voor de Ier Kevin Thornton met Edeka's Catyana (Cayetano L). Zij versloegen Tim Gredley en Unex Omega Star (Quick Star), Volha Charnyshova en Evelien van Wassenhove (Orlando) finishten als derde. 

Klik hier voor alle resultaten.