Gilles Thomas kon rekenen op J. Comghorla Van Beek (v. Comme Il Faut 5) om de winnende tijd van 31,11 seconden neer te zetten in de tweede fase. Chloe Winchester en Warriors Glory (v. Warrior) volgden op de tweede plek met een tijd van 31,78 seconden. De top drie werd aangevuld door Belgisch talent Thibeau Spits die in het zadel van zijn trouwe BWP'er Nono Vd Withoeve (v. Elvis Ter Putte) derde finishte in 32,33 seconden. 

Bernardo Cardoso De Resende Alves en Vigo's Flip De Muze Z (v. Vigo D'Arsouilles Stx) eindigde vierde en verwees hiermee Dirk Demeersman met Corvette Van't Koningshof Z (v. Clarissimo Z) naar de vijfde plaats. 

Paulien Schepers start sterk in Youngster Tour rubriek 

In de Youngster Tour rubriek voor de vijf- en zesjarige paarde mocht Paulien Schepers de ereronde leiden in het zadel van Prince Charming Van Het Wilgenhof (v. Mylord Van't Vlasmeer). Het duo tikte de klok af op 61,42 seconden. Shoorendran Nageswaran en Lysha eindigden tweede in 64,56 seconden. Chloe Winchester en Chacera (v. Harley) vulden de top drie aan in 66,09 seconden. 

Lennert Korsten en Charlotte 123 Z (v. Casallo Z) werd vierde en verwees de winnares van gisteren, Charline Vandergeeten met Eternity Van De Berghoeve Z (v. For Pleasure) naar de vijfde plek. 

Tot slot waren er nog andere Belgische top tien klasseringen voor Silke Van Puyenbroeck (Rivollino Van 't Breemhof), Dirk Demeersman (Cote D'Or Z) en Jeroen Appelen (Thunderball). 

Klik hier voor de resultaten.