In de CSIYH1* voor vijf- en zesjarige paarden werd er gesprongen over de hoogte van 1.05m/ 1.15m. In deze proef was het wederom Frederic Marien en Prince Charming van het Wilgenhof (v. Mylord Van 'T Vlasmeer) die de winnende tjid van 30,74 seconden wisten neer te zetten. Arne van Heel kon rekenen op Iltschi TH (v. Quibery 3) om naar een tweede plaats te rijden in 33,43 seconden. Mylen Kruse en Baliya (v. Balou du Rouet) vervolledigden het podium in 34,76 seconden. 

Catherina Gustun (Balou's Odermus Z) en Terry van Dingenen (Chapeau Hk Z) zorgden voor nog andere Belgische klasseringen. 

Klik hier voor de resultaten. 

Bij de zeven- en achtjarigen stond het parcours gebouwd over de hoogte van 1.30m/ 1.35m en werd er in twee fasen special gereden. Gilles Thomas en J. Comghorla Van Beek (v. Comme Il Faut) bewezen hier de sterksten te zijn en noteerden de winnende tijd van 24,85 seconden. Barbara Schnieper en Elvira des Bles (v. Quickly de Kreisker) werden tweede en tikten ze klok af op 25,10 seconden. Charlotte Philippe en Electro Vd Kromsteeg Z (v. Emerald Van 'T Ruytershof) vervolledigden het podium in 25,59 seconden. 

Nico Baerts (Kayenne Z) zorgde voor nog een Belgische vierde plaats. Julien Anquetin (Fun d'Elle) werd vijfde. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Roy van Beek (Oilily en Fortune R Z), Thibeau Spits (Delaya Dh Z), Wim Vinckx (Patron van de Dweerhoeve en Otto de Kalvarie), Kim Keymis (Dirina O.H. Z) en tot slot Dominique Joassin (Jasco du Bourbecq). 

Klik hier voor de resultaten.