Fuchs snelde naar de winst in het zadel van de negenjarige Che Tipa (Casero Della Caccia). In het zadel van Bastille (Balou du Rouet) volgde de Zwitser zichzelf op met slechts één honderdste van een seconde verschil.

De derde trede van het podium kwam op Charlotte Bettendorf en Inge Carton haar Quality Star Z. Carton raakte eerder gewon bij een val en laat de Luxemburgse amazone tijdelijk in het zadel van de 10-jarige zoon van Quality Time.

Small Grand Prix

Thomas was ook in de Small Grand Prix de beste Belg en stuurde Feromas van Beek Z (v. Fantomas de Muze) naar een plaats in de top tien. Het duo werd negende in deze rubriek over 1.45m. 

Volledige uitslag

Dries Dekkers verzeker Belgische winst!

In de 1.30m nevenrubriek snelde Dries Dekkers met de achtjarige Pepijn van het Lindehof (Econoom van het Lindehof) naar de winst. Het paar was net geen twee seconden sneller dan JAcob Hellström met de achtjarige Starline. Sanne Thijssen vervolledigde de top drie met onder het zadel Golden Chaco.

Ignace Philips de Vuyst schittert in Medium Tour

Over 1.40m was het Philips de Vuyst die de Belgische eer hoog hield en net als Thomas naar een negende plek reed. Corradiena van 't Klein Asdonkz (v. Cornet Obolensky) maakte geen enkele fout onder de Belg. Ook Cyril Cools reed foutloos richting de finish en werd met Cloe GP Z (v. Corrdino) dertiende.

Volledige uitslag