De eerste winnaar van de dag was Saey. Met de 9-jarige Patrisia van het Vennehof (Quasimodo vd Molendreef) van fokker Jos Voeten schreef hij de 1m25 proef op naam. Ongeveer een seconde verschil hield Sofie Vandekeybus met de 9-jarige Kir Royal op twee. Wim Vinckx stuurde de Uricas vd Kattevennen dochter Uri van de Kattevennen naar de derde plaats. 

De Emerald van 't Ruytershof nakomeling Q-Boy DBL werd met Lucien de Wachter vierde. Elise van Den Branden had de door haar vader gefokte Brillianthina van't Ruytershof onder het zadel en werd met de Bamako de Muze dochter vijfde. Daarnaast was de amazone ook goed voor de negende plaats met de nakomeling van Elvis ter Putte, Quartz van't Ruytershof. 

Gilles Nuytens en Ohlala vh Kluizebos winnen 1m35 rubriek

Fokkerij Kluizebos' Ohlala vh Kluizebos (Jamal vd Heffinck) werd door Nuytens naar de overwinning geloodst in de 1m35 rubriek. Een nipte voorsprong hield Marjan de Wachter met de 8-jarige Diamond Lady Sdw Z (Diamant de Semilly) achter hen. Een honderdste van een seconde verschil besliste tussen zilver en brons voor Etienne Princen met Diva du Tintia (Cento). 

Op vier kwam Marlies van Raemdonck met de door Eddy en Inge Van Raemdonck - Stevens gefokte Lotus vd Kristinahoeve (Copperfield von der Held) gevolgd door Laurent Nuyens en Daddy's Day Dream P (Just Daddy P). 

Resultaten