Tobias Meyer en Casablanca-H (v. Conteur) werd uiteindelijk de winnaar van deze rankingproef. Met een tijd van 37,83 seconden snelde hij naar de eerste plaats. Kevin Jochems hield de Nederlandse eer hoog en kon rekenen op de Holsteiner merrie Careful H (v. Colman) om in 38,85 seconden naar de tweede plaats te rijden. De top drie werd aangevuld door onze landgenoot Gilles Dunon die in het zadel van Fou De Toi Vd Keihoeve (v. Toulon) in 39,64 seconden het brons verzekerde. 

Evelyne Putters (Nabeau Van Het Migroveld Z) zorgde nog voor een Belgische vierde plaats. Patrick Lemmen (Exit Remo) werd vijfde. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Thomas De Wit (Tools DW Z), Jos Verlooy (Novastar Vd Berhoeve), Axel Vandoorne (Ma-Belle Vh Eegdeken), Jeroen Appelen (Moningo - D Van'T Heyveld), Katja Haep (Chupalina 2) en Vincent Lambrecht (Catwalk Harry). 

Klik hier voor de resultaten. 

Belgen scoren in nevenrubrieken

Ook in de B-piste wisten de Belgische springruiters op te vallen. De CSI1* 1.10m winst kwam op naam van Justine Blontrock met de 8-jarige zoon van Harley VDL, Johnny Boy. Het paar bleef als enige foutloos onder de 35 seconden en verwees zo Lea Wischnewski met Chyla K (Cordobes I) naar de tweede plek. Thibaut Behaegel vervolledigde de top drie  met zijn 7-jarige JAnis van Schuttershof (Kashmir van Schuttershof).

De 1.20m rubriek kwam op naam van de Zweedse, Estelle Gustafsson en haar BWP-merrie, Bukata (Ukato). Voor eigen publiek zette Evelyn Mees met Double van de Moerhoeve (Bamako de Muze) de beste Belgische prestatie op de vierde plaats.