Giel Vangeebergen kon rekenen op Gazelle (v. A Lee Spring Power) om de winnende tijd van 40,31 seconden neer te zetten in de tweede fase. Hiermee was hij zo'n zeven seconden sneller dan zijn concurrent Rachel Geusens. Geusens reed in het zadel van Eole de Riverland (v. L'Arc de Triomphe) in 47,69 seconden naar de tweede plaats. Mike Van Olst vervolledigde het podium met Bizzy (v. Lizzy) in 35,89 seconden maar noteerde wel acht strafpunten voor springfouten. 

Lara Schodts (Largo Van De Dornehoeve) werd vierde en Ielka Delbroek (Dejavu VD Rietvenne) eindigde vijfde. 

Cedric Poels wint 1.20m op zondag 

Op zondag was het Cedric Poels die met Q-Domingo VH Kampagnehof (v. Dublin van Overis) in 32;42 seconden de snelste dubbel nul combinatie bleek te zijn. Ivo Gijbels volgde met Idalgo D'Arsouilles (v. Berlin) op twee in 32?73 seconden. Glenn Clauw en Hannoucha vervolledigden het podium in 34,15 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren er voor Lauren Vangronsveld (Leonidas van de Broy) en Brecht Goossens (Norton de Kalvarie). 

Jef Wellens en Ammaly Panis zegevieren in 1.15m proeven 

In de 1.15m proef op vrijdag was het Jef Wellens die met Quissini van Baublo (v. Corydon van T&L) naar de overwinning reed. Jorne Schroyen en Monnalisa (v. Nonstop) werden tweede. Daan Bernaerts en Questa 16 (v. Stakkato) vervolledigden het podium. 

Zondag was het de beurt aan Emmaly Panis die in de 1.15m rubriek de ereronde mocht leiden in het zadel van Apollo V Z (v. Andiamo Z). Kim Nullens volgde op twee met Glamour. Lisa Ceunen en Cabriz van het ringboomhof Z (v. Calvados Z) werd derde. 

Klik hier voor de resultaten.