Jan Van Dyck en Nadja A van de Nachtegaele (v. Action-Breaker) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden de nul behouden en finishten in 30,87 seconden. Steven Vermeir en Nikita van de Koekelberg (v. Fillou de Muze) waren goed voor de derde plaats. Deze combinatie liet het hout onaangeroerd en finishte in 31,00 seconden. 

Tina Vets-Nicasi (Honey Pops vd Zuuthoeve) en Nico Baerts (Casillias Z) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

6-jarigen zondag

Bij de 6-jarigen ging de winst op zondag naar Jasper Doucé. Hij reed een foutloze ronde in het zadel van Toulayna van het Bloesemhof Z (v. Toulon) en klokte af in 31,67 seconden. Tom Sneppe en Origi van de Lentakker (v. Kannan) eindigden op de tweede plaats. Zij behielden de nul en finishten in 34,46 seconden. Zoe Potter en My Lady (v. Mylord Carthago) volgden op de derde plaats.

6-jarigen zaterdag

Het eerste deel van de 6-jarigen werd op zaterdag gesprongen en hier reed Nico Baerts naar de overwinning. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Oakley van de Zavel (v. Thunder vd Zuuthoeve) en klokte af in 32,77 seconden. Niels Van Hamme en On The Rock 111 (v. Joop 111) eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 34,03 seconden. Voor Niels Fockaert en Idem van Ter Hilst (v. Antares van ter Hilst) volgden op de derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten