Hij deed hiermee beter dan Dannis Caubergs die met Oasa van de Brouwershoeve (v. Galisco van Paemel) op de tweede plaats eindigde. Deze combinatie noteerde een foutloze ronde achter hun naam in 30,28 seconden. Guido Hornesch en Ascanalien Z (v. Asca Z) maakten de top drie compleet. Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren en klokten af in 30,40 seconden. 

Bjorn Vandenbossche (Juristo van het Hagenhof) en Zoe Anteunis (Uzaro VDG) vervolledigden de top vijf.

In het 1m25 reed Marjan Poukens naar de overwinning. In het zadel van Indigo vh Lindenhof (v. Bon Ami) kon ze een foutloze ronde achter haar naam noteren in 27,68 seconden. Magalie Maes volgde met Origi (v. Elvis Ter Putte) op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren en finishten in 27,74 seconden. Dries Goosens kon Pessoa vd Bisschop (v. Galisco van Paemel) naar de vijfde plaats rijden. 

In het 1m15 was Laurent Nuyens de beste. In het zadel van Just Daddy P (v. Nagano) reed hij een foutloze ronde in 24,84 seconden. Steeve Meurisse en Babe van de Wolfsakker Z namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde in 25,16 seconden. Nyssa Ganiu en Mk Graciosa Z (v. Galisco van Paemel) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 26,39 seconden. 

Laurent Nuyens (Daddy'd Day Dream P) en Mirte Roelants (Fun Rock) vervolledigden de top vijf.

In het 1m05 vulden Nico Baerts (Razzle Dazzle van de Zavel), Kim Horrix (Sammy Again) en Nico Baerts (Pomme d'Api Jr) het podium.

Klik hier voor de resultaten