Jody van Gerwen kwam met Chester 365 (v. Cellestial) het dichtst in de buurt. Deze Nederlands combinatie kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 39,12 seconden. Finn Boerekamp en Hawai Balia NL (v. Van Gogh) namen de bronzen medaille mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren in 39,45 seconden.

Hercules Pintucci Gadelha (Lisabel) en Evie Buller (Elenoor) werden vierde en vijfde.

De beste Belgische prestatie kwam van Melanie Gelin. Zij reed Reflex van't Rosakker (v. Kassander van't Roosakker / f. Marc Kluskens) weliswaar in een snelle tijd naar de finish maar tikte daarbij één balk uit de lepels. Dit leverde haar de zesde plaats op. Rik Hemeruck en Likeur D (v. Farmgraaf) werden achtste.