Hiermee was hij ruim sneller dan Jack Ryan die de tweede plaats voor zijn rekening nam. Ryan kon in het zadel van BBS McGregor (v. Cardento 933) een foutloze barrage springen in 44,59 seconden. Robert Murphy en Comme Cornet (v. Comme Il Faut) maakten de top drie compleet. Zij lieten alle balken in de lepels en stopten de chrono na 44,87 seconden. 

Emma Stoker (Daisy) en Sam Polleunis (Lancelot P-) vervolledigden de top vijf. Andere Belgische klasseringen kwamen van Dirk Demeersman (Omano BC) en Alexander Kumps (Zorba TT). Zij eindigden respectievelijk op de zesde en de achtste plaats. Philippe Le Jeune (Home Made PL) werd dertiende. 

In het 1m40 eerder vandaag verzekerde Thomas Mertens een Belgische overwinning. Hij was in het zadel van Mowgli du Sasiana (v. Emerald) de snelste in een barrage met zeventien. Het duo klokte af in 38,99 seconden en kon de nul behouden. Jeroen Appelen en Demerald R Z (v. Diamant de Semilly) eindigden op de tweede plaats. Zij konden eveneens de nul behouden en klokten af in 39,45 seconden. Wout Neven en Natsu De Carmel (v. Emerald) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 40,86 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Michael Hughes (O'Balou van de Plataan) en Laura Baaring Kjaergaard (King Valentino). Zij noteerden foutloze rondes in respectievelijk 40,93 en 42,47 seconden. 

Andere Belgen in de top toen waren Jeroen de Winter (Pegase van't Ruytershof), Kris Christiaens (Noblesse vd Berghoeve), Philippe Le Jeune (Eros du Chateau); Yörg van den Eynden (Kobalt de Toxandria) en Guido Hornesch (Nailah).

Thibaut Huyvaert tot slot voerde het klassement van het 1m20 aan. Hij reed Hokus Pokus (v. Click and Cash 1155) overtuigend naar de overwinning door in 62,86 seconden een foutloze ronde te springen. Antoni Draga (Cadjanine Four Seasons Z) en Sus Dirickx (Toulouse van't Coseveld Z) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor de resultaten