De zesjarige merrie doet het uitstekend in Oliva en wist weer het podium te behalen onder van Paesschen. Het duo zag Jack Ansems voorgaan, de Nederlander zijn barrage met Griotte l'Amaurial (v. Kannan) was goed voor de tweede plaats. Enkel Aled Harding deed beter en sprong naar goud met Questro Z (v. Quatro Z). 

Voor Leonie Peeters met Quint BT (v. Iron Man van de Padenborre) en Alexander Housen met Vigo d'Fee de Septon Z (v. Vigo d'Arsouilles) was er minder geluk, zij strandden op respectievelijk veertien en zestien. 

Uitslag 6 YO

Bij de vijfjarige paarden kon Laurens Meynaerts het beste Belgische resultaat afleveren. Hij sprong met Red Bull M (v. Nixon van 't Meulenhof) naar de vierde plaats. Met Rodgrio V/H Dingenshof (v. Vigo d'Arsouilles) besloot hij zijn tweede fase met twee springfouten en eindigde op 24. 

Uitslag 5 YO

Bij de zevenjarige paarden kwamen enkele Belgische combinaties volledig tot hun recht. Voor Leonie Peeters was er brons met Petite Cornette V/D Rostal (v. Cornet Obolensky). Joris Vergauwen werd vijfde in het zadel van Cala Llamp (v. Cocktail Jet) voor Patricia Guery met Kartouche (v. For Pleasure). 

Uitslag 7 YO