De overwinning bleef in Belgische handen: Anthony Wellens zette in het zadel van de 10-jarige Zangersheide ruin Danger Civil v. Lindenhof Z (v. Diamant de Semilly) een dijk van een tijd neer die geen enkele andere combinatie zelfs maar kon evenaren. Het duo liet het hout onaangeroerd en stopte de chrono na 55,44 seconden. 

Caroline Poels volgde op de tweede plaats. De Nederlandse amazone kon in het zadel van Milona van het Speienhof (v. Chopard VDB Z) een foutloze ronde springen in 58,33 seconden. De derde plaats was opnieuw voor een Belgische amazone: Leonie Peeters.  Haar 10-jarige SBS-merrie Godlike van de Kapel (v. Balthazar v. Wisbecq) kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 59,33 seconden. 

De rest van de top vijf kleurde volledig in de Belgische driekleur. Dimme d'Haese nam in het zadel van Jacobien Dwerse Hagen (v. V.-Vite) de vierde plaats voor zijn rekening na een foutloze ronde in 59,37 seconden. Voor Sander Kenis en Milena van de Nianahoeve (v. Inshallag de Muze) was er een vijfde plaats na een foutloze ronde in 59,90 seconden. 

Christope Vanderhasselt (Ellipse de Lezellec), Lieven Devos (Inca's Big Think), Vincent Lambrecht (Catwalk Harry) en Jorik Vervoort (Credibilis van het Lindenhof Z) zorgden voor andere Belgische top tien klasseringen.

Klik hier voor de resultaten