Ribas reed Eltara vd Katten Eeck (El Toreo de Muze) foutloos rond en zette in de barrage de snelste tijd neer. Met 40,09 seconden was het duo net geen seconde te snel voor Kris Christiaens en Obelix van de Berghoeve (Dublin van Overis Z), die tweede eindigden. Wout Neven en Ouno de Corlato (Numero Uno) moesten met een tijd van 41,05 seconden genoegen nemen met een derde plaats. 

De vierde plek werd geclaimd door Polen dankzij Radoslaw Zalewski en Erguy Pegignon (Lux Z). Gregory Vos en Othello (Kannan) maakten de top vijf compleet. 

Bij de 7-jarigen was de overwinning wel voor een Belg. Wout Loenders mocht dit keer plaatsnemen op het hoogste schavotje van het podium dankzij Pompidou van Kuilenhof (Kannan). De Pool Zalewski werd in deze proef tweede met Fancifull (Kannan) en was zo Guy Janssens en Kasanova Z voor, die derde eindigden. 

Emmanuel Neale en Jodie de la Salm (Non Stop) werden vierde, Wim Aegten en Tofino AZ (Tsar Hero) vijfde. 

Bij de 6-jarigen waren het Kobe Hendrix en Zinal (Zirocco) die het goud in ontvangst mochten nemen. Het zilver was voor Stephanie Peeters met Lennox VDE (Harley VDL), het brons voor Julien Macedoine en Qugana

Tenslotte schreef Wout Loenders met Recondie L19 (Contendro 2) de rubriek voor 5-jarige paarden op zijn naam.

Klik hier voor alle resultaten.