In de CSI1* 1.30m rubriek liet Tibo Hendrickx de concurrentie geen ruimte. Hendrickx loodste zijn sBs-hengst, Armani des Maraichers (Kashmir van Schuttershof) foutloos naar de winst in 27,66 seconden. Het paar bleef ongeveer vier seconden voor op Mikkel Laursen (DEN). Voor Hendrickx en Armani meteen de tweede internationale zegevan het jaar, goed voor 625 euro winstsommen (Jumpr App)

Laursen volgde met de achtjarige For Terasure CI Z (For Pleasure) op de tweede plaats terwijl de Nederlandse amazone, Manon Hees de top drie afwerkte  met Karizona onder het zadel.

Frederik Dekens en Catherine Gustin scoren

In de 1.20m openingsrubriek voor zesjarige springpaarden hield Frederik Dekens de concurrentie achter zich. Dekens sprong naar de winst in het zadel van de zoon van Casall ASK, Chastain MS. Met een nipt verschil volgde Graham Babes met Bambi terwijl Mikkel Laursen de top drie afwerkte op de rug van Chaccon Rouge (Chacoon Blue).

Net buiten het podium volgde Catherine Gustin op de vierde plaats. Gustin sprong vorige week nog in de kijker in de nationale cyclus. Samen met Little Girl du Plein Vent (Kannan) sprong de Limburgse amazone naar de vierde plaats. De amazone plaatste zich eveneens op de zesde plaats na een foutloze omloop met Nuance de La Limite Z (No Comment de Septon).

Bij de vijfjarigen won Jeremy Cassera in het zadel van Samiro (v. Chilli Willi). Dieter Vermeiren mocht mee op het podium met Silvester V/D Wateringhoeve (v. Nixon van 't Meulenhof). Op vijf kwam de Zangersheide ruin Dhookipa des 4 Vents Z (v. Dominator 2000 Z) onder Nathalie Provoost (ESP). 

Bij de zeven- en achtjarige paarden domineerden de Belgen de rubriek. Op één stond Dirk Demeersman met Carrasco Z (v. Cornet Obolensky). Pascale Haep vulde de top drie aan en stond met Quesera de Muze (v. Fantomas de Muze) op drie. Elisa Strubbe opende de noteringen na het podium en werd vierde op Kalliope (v. Emerald van 't Ruytershof). Op vijf kwam Frederik Dekens met Costello T Z (v. Comme Il Faut) gevolgd door Christophe Vanderhasselt en Pimpernel Vitseroel (v. Numero Uno). Melanie Gelin was de laatste in de top tien en kwam op zeven met Freeman Heureka Z (v. For Pleasure). 

Alle resultaten