Die eerste achtervolger was Enrique Gonzalez. De Mexicaan kon in het zadel van Origi van de Zeshoek (v. Marius Claudius) een foutloze ronde achter zijn naam noteren. Het duo klokte af in 69,34 seconden. Frederic Vernaet zorgde voor de beste Belgische prestatie. Zijn foutloze ronde met Okina van de Bien (v. Toulon) onder het zadel, leverde hem de derde plaats op. Vernaet stopte de chrono na 69,86 seconden. 

Kilian Norris (O'Neill van't Heike) en Linda Portychova (Lara) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Andres Vereecke kon zich met Cuba Libre de Muze Z (v. Cornet Obolensky) op de zevende plaats klasseren. Deze combinatie noteerde een foutloze ronde in 74,36 seconden. 

Manuel Thiry (Greenacres Cristalano) en Axel Vandoorne (Mac Jack Courtier) konden zich ook klasseren. 

Klik hier voor de resultaten

In het 1m10 zorgde Chaenael Colard voor de beste Belgische prestatie. Zij kreeg met Home Made Jorthonne (v. Montender) één springfout achter haar naam. Dit leverde haar echter nog de zevende plaats op. 

In het 1m20 verzekerde Ines de Braekeleer een Belgische overwinning. In deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd, was ze de snelste in het zadel van Mademoiselle van de Piwi.Het duo klokte af in 64,24 seconden. Aurelie De Dycker mocht ook op het podium plaatsnemen: haar foutloze ronde in het zadel van Indigo van't Hof Ter Ruyte (v. Graf Grannus) leverde haar de derde plaats op. 

Celine Bradt (Queen Bee Bradt) en Maxime Hazebroek (Picasso van't Rechthof) konden zich ook klasseren.

Klik hier voor alle resultaten