Mathy kon voor de negende plaats rekenen op Uno de La Roque (Numero Uno). De overwinning was voor de Italiaan Piergiorgio Bucci met Naiade d'Elsendam Z (Nabab de Reve). De combinatie gaf in 36,25 seconden zijn concurrentie het nakijken. De Ier Michael Pender was met Hhs Javas Gucci (Luidam) slechts enkele honderdsten van een seconde trager en werd zo tweede. De Britse Chloe Asten en Flavie van de Helle (Carlow van de Helle) eindigden met 36,49 seconden derde.

De rest van de top vijf kleurde volledig Frans met Juliette Faligot en Arqana de Riverland (Cornet Obolensky) op vier en Gregory Cottard met Bibici (Norman Pre Noir) op vijf. 

In het 1.40m schreef de Fransman Julie Gonin de proef op zijn naam. Met Valou du Lys (Calvaro FC) en 53,21 seconden nemen zij het goud mee naar huis. De Duitse Naomi Himmelreich en Cordetto 3 (Cormint) werden met 55,03 seconden tweede, voor Laura Renwick die met Top Dollar VI (Dollar du Murier) en 55,70 seconden derde werd. 

De top vijf werd vervolledigd door Robin Lesqueren met Antigua de Nantuel (Untouchable M) op vier en José Thiry met Banja-Luka DV (Diamant de Semily) op vijf. 

Klik hier voor de resultaten.