Fleur Volckaerts kon rekenen op Mirra van 't Hollandhof (v. Principal Dream vd Delthoeve) om de winnende tijd van 35,55 seconden neer te zetten. Hiermee was ze Frédérique Van de Vijver met Ramiro van het Overlede Goed (v. Dexter Leam Pondi) net te snel af. Zij finishten tweede in 36,02 seconden. Yari Van Den Branden en Picobelle van de Barthoeve (v. Brownboy TH) vulden de top drie aan in 36,73 seconden. 

Joelle Muijres en Romeo Van De Groenweg (v. Decter Leam Pondi) eindigde op vier. Clémentine Lux en Eoghan de Seguret (v. Coolilaun Cushlawn) volgen op de vijfde plek. 

Joelle Muijres bovenaan in 1.10m rubriek 

In de 1.10m proef was het Joell Muijres die op thuisbodem met Donna naar de overwinning snelde. Tesse Geboers zat haar op de hielen met Tommy. Kirsten Franken finishte met Magic Lady Vd Ossenhoek (v. Lomansheide Brent) op drie. 

Merel Wittebolle en Ranger Van Sporkingshoeve (v. Caherlistrane Robbie) namen genoegen met de vierde plek. Noa Fransen kon rekenen op Pjotr van de Groenheuevel om vijfde te eindigen. 

Ponyruiters blijven straf scoren in Zandhoven 

In de 1.00m rubriek was het Lise-Marie Matthees die met Joly s Jackpot (v. Dusty) de ereronde mocht leiden. Charlotte Deronne en Edition Spéciale zegevierden in de 90cm proef. Jill Van Der Haeghen en Rocking Cambio (v. Champion De Luxe) wonnen de 80cm. 

Klik hier voor de resultaten.