Hij bleef hiermee nipt zijn zoon Andres voor die met In The Mood (v. Winningmood) op de tweede plaats eindigde. Ook zij konden een foutloze ronde springen en klokte af in 25,17 seconden. Edwin Smits maakte het podium compleet. Hij reed een nulronde in het zadel van Farezzo (v. Arezzo VDL) en finishte in 25,48 seconden.

Harry Charles (Valkiry de Zance) en Lieven Devos (Inca's Big Think) vervolledigden de top vijf. 

Rik Hemeryck (Morfine de Muze) en Elisa Strubbe (Mr Quality Z) konden zich klasseren op de twaalfde en dertiende plaats. 

Klik hier voor de resultaten

1m20 Bronze

In het 1m20 van de Bronze competitie ging de overwinning naar Leandro José Abrahao. Hij reed Karismatic FM naar de finish in 59,60 seconden. Amanda Jacucci Merle en Chopping de Ceris (v. Levistan) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 60,73 seconden. Heinz Koella en Cosima 224 (v. Continio) vervolledigden de top drie na foutloze ronde in 61,39 seconden. 

Marie Gerdes (Gorki F) en Eva Jennen (Forlando) eindigden op plaatsen vier en vijf. Gail Demuynck (Expensif Willy vh Polderhof) eindigden op de elfde plaats. 

Silver 1m25

Joanne Mcglory en Calimera (v. Conthargos) sprongen een foutloze ronde. Zij konden een foutloze ronde springen in 31,19 seconden. Vincent Lambrecht sprong een foutloze ronde in het zadel van Big Lord Carthago (v. Mylord Carthago) en finishte in 31,47 seconden. Sophie Schmidt en Cool Max (v. Colman) namen de derde plaats mee naar huis. Ze konden een foutloze ronde springen in 32,85 seconden. 

Simona Donolato (Adara) en Sophie Hinners (Jordan PB) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten